Win 2 vliegtickets naar Londen! › Campus Groningen

Win 2 vliegtickets naar Londen!

Win 2 vliegtickets naar Londen!

Win 2 vliegtickets naar Londen!

ma, 16 juli 2018

Wist jij, dat Campus Groningen de snelst groeiende Campus van Nederland is? Werk jij op Campus Groningen (locatie Zernike Campus of Healthy Ageing Campus)? Dan zijn wij benieuwd naar de plekken die wij daar misschien nog niet kennen! Maak daarom een foto van die spot (bijvoorbeeld je werkplek, een kijkje achter de schermen in jouw organisatie, of jouw favoriete blik op de Campus) en show hem aan ons op social media. Maak zo kans op twee vliegtickets naar Londen vanaf Groningen Aiport Eelde (GAE), en andere prijzen! Meedoen kan t/m 31 augustus 2018.

Deze tickets worden beschikbaar gesteld door Campus Groningen en Groningen Airport Eelde.

Wat moet je doen?

Toon ons jouw blik op de Campus! Maak een foto van jouw plek op Campus Groningen (bijvoorbeeld je werkplek, een kijkje achter de schermen in jouw organisatie, of jouw favoriete blik op de Healthy Ageing Campus of op de Zernike Campus) en post hem op social media. Vertel in je post kort waar deze locatie is, waarom je deze locatie in het zonnetje wilt zetten en tag Campus Groningen in je bericht! 

Wat kun je winnen?

1e prijs

Twee vliegtickets naar Londen vanaf GAE!

Actievoorwaarden:

 • Tickets geldig t/m 31 december 2018
 • Boeking moet vóór 30 september 2018 gedaan worden
 • Winnaars nemen na afloop van hun reis deel aan kort interview over hun reis, wat wordt gepubliceerd op de media van Campus Groningen
1e prijs
2e prijs

Een interview in de reeks 'Buurman & Buurvrouw'

Wat houdt dit in?

 • Interview over je werk en werkzaamheden op Campus Groningen
 • De reeks 'Buurman & Buurvrouw' verschijnt op Campus Groningen vanaf zomer 2018 op site, in nieuwsbrief en overige mediakanalen
 • Inclusief (portret)foto
2e prijs
3e prijs

Twee tickets voor de Campus Trail op 6 september!

Trek je loopschoenen aan en ren mee!

 • Run langs en door gebouwen op Zernike Campus Groningen op 6 september 2018
 • je ontvangt twee gratis startbewijzen ter waarde van €12,50 per stuk
 • Check hier het hele programma van de Campus Trail!
3e prijs

Deadline actie en procedure

Deze actie loopt van 17 juli 2018 t/m 31 augustus 2018. Reageer uiterlijk 31 augustus 17.00 uur! In de week tussen 3 en 7 september worden de winnaars bekendgemaakt.

Procedure
Maak foto, plaats op een of meerdere van onze socials en vertel in paar zinnen waarom je deze plek kiest. Doe dit uiterlijk 31 augustus 2018 17.00 uur. Tussen 3 en 7 september kiest Campus Groningen de winnaars van de 1e, 2e en 3e prijs en maken deze bekend via social media. Voor de 1e prijs geldt, dat de tickets voor 30 september 2018 geboekt moeten worden door de winnaar.

Voorwaarden

Deelname aan deze actie kan 1x per persoon. Je kunt deelnemen als je werkzaam bent bij een bedrijf of een kennisinstelling op de Campus Groningen of als student op Campus Groningen. De winnaar van de 1e prijs (de vliegtickets) vragen we na de reis over zijn/haar ervaringen en plaatsen hier een item van op onze communicatiekanalen. Ook plaatsen we graag een afbeelding van je trip bij ons item online.

Van Campus Groningen naar GAE in no time!

Campus Groningen is zeer goed bereikbaar met het vliegtuig: je bent in no time van het vliegveld op de Campus. Dit kan handig zijn voor buitenlandse gasten, of ideaal voor vertrek vanuit de Campus naar congressen of een zakenreis in het buitenland. 

 • Van de Zernike Campus naar Groningen Airport Eelde doe je er met de auto slechts 16 minuten over om op de luchthaven te komen. Met het openbaar vervoer ben je er al in 53 minuten.
 • Van de Healthy Ageing Campus naar Groningen Airport Eelde doe je er met de auto slechts 22 minuten over om op de luchthaven te komen. Met het openbaar vervoer ben je er al in 18 minuten.

Meer weten over de bereikbaarheid van de Campus via GAE? Kijk dan hier.