Welcome Day Internationals op 5 oktober › Campus Groningen

Welcome Day Internationals op 5 oktober

Welcome Day Internationals op 5 oktober

Welcome Day Internationals op 5 oktober

di, 25 september 2018

Een nieuw leven opbouwen in een vreemd land kan moeilijk zijn. Daarom wordt er voor de tweede maal International Welcome Day georganiseerd, om ervoor te zorgen dat internationale medewerkers en startups zich op hun plek gaan voelen hier. Een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen. Het event is gratis voor de internationals en hun partners.

“International studenten hebben hun eigen welkomstceremonies op hun instellingen, zegt Karen Prows van International Welcome Center North (IWCN). "Dus wij wilden nieuwe internationale medewerkers ook eenzelfde gelegenheid bieden om nieuwe mensen te leren kennen en te horen wat de regio allemaal te bieden heeft."

Programma

Het programma start om 16:30 uur in Pathe aan het Zuiderdiep in Groningen. Om 17 uur zal wethouder Joost van Keulen een welkomstspeech geven. Daarna volgende diverse presentaties en een informatiemarkt. Het geheel wordt afgesloten door een afterparty. Het event is gratis, registratie wel verplicht. Voor meer info en aanmelding, klik hier.

Organisatie

De organisatie van dit event is in handen van de regionale kennisinstellingen, de gemeente Groningen, de provincie Groningen, IWCN en Connect International. 

Bron: Connect International en Northern Times
Afbeelding: IWCN