Studenten Hanzehogeschool organiseren 'Musthave Marktdag' › Campus Groningen

Studenten Hanzehogeschool organiseren 'Musthave Marktdag Paddepoel' op 17 april

Studenten Hanzehogeschool organiseren 'Musthave Marktdag'

Studenten Hanzehogeschool organiseren 'Musthave Marktdag Paddepoel' op 17 april

ma, 15 april 2019

Je hebt een goed idee voor een nieuw product als student. Dit product maak je vervolgens. Maar hoe kom je dan aan je klanten? Via de 'Musthave Marktdag' op woensdag 17 april! Eerstejaarsstudenten Ondernemerschap & Retail Management van de Hanzehogeschool Groningen organiseren op woensdag 17 april een 'Musthave Marktdag' in Winkelcentrum Paddepoel. Daar presenteren en verkopen ze de zelfontwikkelde producten van hun studentbedrijven aan het grote publiek. 

Studenten van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management richten in het eerste jaar een eigen studentbedrijf op. Ze bedenken vervolgens zelf een product en brengen deze op de markt. Volgens de Hanzehogeschool gaat het vooral om 'innovatieve musthaves en kleine hebbedingetjes die op een creatieve manier praktische én maatschappelijke problemen aanpakken'.

Duurzame producten

Zo verkopen de studenten duurzame bamboerietjes die het overmatige gebruik van plastic tegengaan. Ook worden er kookboekjes verkocht met recepten van allerlei lokale eetgelegenheden, om zo ook de lokale middenstand een handje te helpen. Een deel van de studentbedrijven richt zich daarmee dus niet alleen op het vergroten van haar eigen winst, maar ook op een maatschappelijk doel.

De Musthave Marktdag Paddepoel vindt plaats op woensdag 17 april tussen 11.00 en 15.00 uur in Winkelcentrum Paddepoel.

Bron artikel: gic.nl
Copyright foto: Hanzehogeschool (afbeelding Musthave Marktdag 2018)