Steun 4Mijl-actie Transplantatiecentrum › Campus Groningen

Steun 4Mijl-actie 'Onder de Pannen' voor Transplantatiecentrum UMCG

Steun 4Mijl-actie Transplantatiecentrum

Steun 4Mijl-actie 'Onder de Pannen' voor Transplantatiecentrum UMCG

do, 16 augustus 2018

Met de 4Mijl van Groningen en de 4Mijl4You wordt dit jaar geld opgehaald voor een speciaal trainingsprogramma voor mensen die zijn getransplanteerd in het UMCG. Door de actie ‘Onder de Pannen’ van het UMCG Transplantatiecentrum kan iedereen transplantatie patiënten steunen! 

 

Weer fit worden na transplantatie

Patiënten die een orgaantransplantatie hebben gehad, moeten weer fit worden. Dit kan met een speciaal revalidatieprogramma. Omdat het programma bijzonder intensief is, overnachten de deelnemers in revalidatiecentrum Beatrixoord. En dat kost geld.

Hoe werkt de actie 'Onder de Pannen'?

  • Met uw donatie zorgen we ervoor, dat getransplanteerden het speciale revalidatieprogramma kunnen volgen
  • Voor slechts €50 hebben we één patiënt een nacht onder de pannen.
  • Voor €100 zijn dat al twee! En voor € 250 een hele week.

Doe mee en doneer hier!

Onder de Pannen

Inge kreeg de kans op revalidatie na een harttransplantatie en zij studeert nu, heeft een toekomst. Help anderen zoals Inge, zodat zij ook weer kunnen studeren, werken en sporten.

Steun de 4Mijl-actie 'Onder de Pannen'! 

Onder de Pannen

Na het trainingsprogramma 'geen patiënt meer'

Het wachten op een donororgaan en de transplantatie zelf, dat is al pittig genoeg. Maar met alleen een donororgaan ben je er nog niet. Je wilt ook weer je energie terug krijgen; je wilt gewoon kunnen studeren, werken en sporten, weer stoeien met je (klein)kinderen of een rol spelen in de maatschappij.

Hiervoor is een trainingsprogramma op maat ontwikkeld. Je wordt na transplantatie een week opgenomen in revalidatiecentrum Beatrixoord. Hier maak je een start met het opbouwen van je conditie, je leert je energie te verdelen en je verkent je grenzen. 

Getransplanteerden die het programma hebben gevolgd zeggen: “Wij zijn geen patiënt meer.” En dat is natuurlijk het allerbelangrijkste!

 

Praktische informatie

UMCG Transplantatie heeft een ANBI-status, dus uw gift is aftrekbaar van de belastingen. Op aanvraag stuurt de organisatie u een factuur.
Meer weten? Specifieke vragen?

  • Bel 050-3613122
  • Mail transplantatiecentrum@umcg.nl

Lees hier meer over de 4Mijl van Groningen.