Startup in Residence 2019 nu live! › Campus Groningen

Startup in Residence 2019 nu live!

Startup in Residence 2019 nu live!

Startup in Residence 2019 nu live!

do, 5 september 2019

Startups, Jedis en wizards wanted! Groningen zoekt weer ambitieuze startups om op innovatieve wijze maatschappelijke issues en urban challenges te tackelen. Vind je challenge, pitch je fix en de organisatie helpt jouw idee te kickstarten met Startup in Residence. Sign up!

Over Startup in Residence

De stad, de provincie en andere initiatieven bedenken verschillende uitdagingen en aan jou de taak om ze aan te pakken. Vervolgens pitch je de ideeën en wordt een definitieve selectie gemaakt. Geselecteerde startups krijgen dan 6 maanden intensieve training van professionele coaches, samen met begeleiding. Zo krijg je alle ins en outs van ondernemerschap onder de knie én het helpt je om van jouw idee een prototype te maken. Hoe gaaf is dat? Ook krijg je toegang tot de netwerken van de gemeente en provincie en natuurlijk een plek om aan de slag te gaan. Als jouw idee wordt omgezet in een werkende, succesvolle oplossing, helpen de stad en provincie om je product markt klaar te maken.

Tien challenges

Er zijn nu 10 challenges waaruit je kan kiezen. Wees er op tijd bij: de inschrijving sluit op 7 oktober op 11.59 uur in de ochtend!