Save the Date: Campus Café op 28 februari! › Campus Groningen

Save the Date: Campus Café, editie Zernike Campus, op 28 februari!

Save the Date: Campus Café op 28 februari!

Save the Date: Campus Café, editie Zernike Campus, op 28 februari!

ma, 28 januari 2019

Zet vast in je agenda: het Campus Café op donderdag 28 februari, editie Zernike Campus! Het Campus Café is een informele ontmoeting tussen science en business op een verrassende locatie op Zernike Campus, onder het genot van een borrel. Dit keer nemen we een kijkje achter de schermen van een van de grootste bouwprojecten die momenteel gaande is op Zernike Campus: de verbouwing van het complex rondom de Van OlstToren van de Hanzehogeschool aan het Zernikeplein 7 ('ZP7'). De Hanzehogeschool wil het complex ombouwen tot een toegankelijk campusgebouw, en een levendig middelpunt voor studenten, medewerkers én bezoekers. Peter Buursma, projectleider Vastgoedprojecten van de Hanzehogeschool, geeft ons een mooi kijkje achter de schermen!

Programma

16.00 uur       Inloop met koffie/drankje
16.15 uur       Welkomstwoord door Campus Groningen
16.20 uur       Inhoudelijke bijdrages en pitches rondom ZP7, o.a. door Peter Buursma, projectleider Vastgoedprojecten Hanzehogeschool
16.35 uur       Borrel
17.30 uur       Einde programma

Locatie

De locatie van het Campus Café op donderdag 28 februari 2019 is het complex bij de Van OlsToren, Zernikeplein 7 ('ZP7'). De ruimte volgt nog.

Over het Campus Café

Het Campus Café wordt twee maal per jaar georganiseerd door het Campusmanagement, zowel op Zernike Campus als op de Healthy Ageing Campus, voor alle mensen die op de campus werken, studeren of er op een andere manier bij betrokken zijn. Je treft hier je partners uit de kennisinstellingen, het bedrijfsleven en het campusmanagement.