Ontmoet tijdens het Campus Café › Campus Groningen

Ontmoet tijdens het Campus Café

Ontmoet tijdens het Campus Café

Ontmoet tijdens het Campus Café

do, 13 juni 2019

Vorige week donderdag vond het Campus Café plaats op Campus Groningen, locatie Healthy Ageing Campus. Een informele ontmoeting voor alle campusbewoners (bedrijven, kennisinstellingen, talent, onderzoek). En CampusTV was er bij! Want waarom vindt er ieder kwartaal een Campus Café plaats? Wat gebeurt daar en wat wordt er besproken? Om dat te ervaren kwam Suzan - tijdens haar wekelijkse rondje Campus - langs bij het Campus Café in de Oude Gasfabriek. 

Bouwontwikkelingen, bereikbaarheid en een gezonde werkomgeving

Hoe ziet de Noordkant van de Healthy Ageing Campus er over vijf jaar uit? Welke impact hebben deze bouwplannen van de RUG en het UMCG op de bereikbaarheid, en wat betekent dit voor het streven naar een gezonde werkomgeving en 'healthy buildings'? Daar draaide het om tijdens het Campus Café op 6 juni. Het Café is niet alleen een informele ontmoeting tussen o.a. bedrijven en kennisinstellingen op Campus Groningen, er zit ook een inhoudelijk element aan vastgeknoopt. Campus Groningen is non stop in ontwikkeling. Niet alleen als het gaat om bouwontwikkelingen, maar ook als het gaat om innovaties, nieuwe bedrijvigheid en nieuwe projecten. Het Campus Café vormt hiervoor een mooi moment om met korte pitches - door inhoudelijke partners - geïnformeerd te worden over die ontwikkelingen.  

Bekijk de aflevering van CampusTV voor een mooie impressie van het Campus Café. Aan het woord zijn Lisanne Brakenhoff (Manager Campus Groningen), Charlotte Kumm (Projectleider UMCG Bereikbaar) en Johan De Wit (Manager Engineering Demcon). 

"Daar is waar het om gaat. Dat je mensen leert kennen, daar doe je het voor!"

Campus Café HAC, was jij erbij?

Campus Café HAC, was jij erbij?