Nieuwe energie in spotlight tijdens TransFuture Festival › Campus Groningen

Nieuwe energie in spotlight tijdens TransFuture Festival op 12 juni

Nieuwe energie in spotlight tijdens TransFuture Festival

Nieuwe energie in spotlight tijdens TransFuture Festival op 12 juni

do, 18 april 2019

Hoe moeten we de energietransitie vormgeven? Welke innovaties in nieuwe energie worden er ontwikkeld? Deze vragen staan centraal tijdens de vijfde editie van het TransFuture Festival, dat op woensdag 12 juni plaatsvindt. EnTranCe organiseert ook dit jaar weer op Zernike Campus hèt festival over nieuwe energie, met aandacht voor alle mooie kansen die de energietransitie in onze regio te bieden heeft. Samen met hun partners delen ze de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op energiegebied.

Duurzame energie

Iedereen is welkom op het TransFuture Festival: professionals, ondernemers, bedrijven, overheden, studenten en anderen met belangstelling voor duurzame energie en innovatie. Er is volop gelegenheid om te netwerken en kennis met elkaar te delen onder het genot van een hapje en een drankje.

Tijdens de vorige editie van het TransFuture Festival presenteerde de organisatie een speciale midzomeravond-editie van de Barn Talks, verzorgd door oud-PvdA leider Diederik Samsom. Ook dit jaar zijn ze hard aan het werk om een mooi programma met interessante sprekers samen te stellen.