Inschrijving derde editie Campus Trail van start › Campus Groningen

Inschrijving derde editie Campus Trail van start

Inschrijving derde editie Campus Trail van start

Inschrijving derde editie Campus Trail van start

wo, 29 mei 2019

Verschillende nieuwe en vertrouwde gebouwen (her)ontdekken op Campus Groningen, locatie Zernike? Het kan weer op vrijdag 20 september 2019 tijdens de Campus Trail. Campus Groningen en partners organiseren voor het derde jaar op rij deze belevingsrun. Het parcours dwars door sportfaciliteiten, bedrijven, onderwijsfaciliteiten en laboratoria krijgt dit jaar extra kleur met een bijzondere start en finishlocatie en een compleet nieuwe route. Zo start de Campus Trail in het fonkelnieuwe Avebe Innovatiecentrum.

De initiatiefnemers en sponsoren van de Campus Trail 2019 zijn Campus Groningen, Avebe, Lode Holding, Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool, ACLO en Bedrijvenvereniging WEST.

Healthy ageing wordt omarmd

“Bij Lode Holding geloven wij dat bewegen cruciaal is voor gezondheid, functioneren en presteren. Het parcours van de Campus Trail voert de deelnemers langs en vooral door de gebouwen en bedrijven op de Zernike Campus, waaronder dat van Lode Holding zelf. Healthy Ageing wordt op Campus Groningen omarmd en dat willen wij ook in de directe omgeving zichtbaar maken. En daarom doen wij uit volle overtuiging mee aan de Campus Trail!", zo zegt Johannes Wolters, directeur van Lode Holding.

Proeven, ontdekken en bewegen

Op vrijdag 20 september 2019 starten de eerste deelnemers om 15.30 uur vanaf het Avebe Innovatiecentrum. Het parcours van in totaal 6,5 km volgt vanaf daar zijn weg door de verschillende gebouwen. In de gebouwen krijgen de deelnemers een kijkje achter de schermen krijgen. De finish is evenals de startlocatie bij het Avebe Innovatiecentrum waar deelnemers na afloop van het evenement een medaille in ontvangst mogen nemen en een verfrissend drankje kunnen drinken.

“De gezondheid van de medewerkers is bij Avebe een belangrijk thema. Vitaliteit is dan ook een thema dat terug komt in de activiteiten van ons 100-jarig bestaan dit jaar. De Campus Trail is een mooi evenement om met een sportieve groet de deuren van het Avebe Innovatiecentrum open te zetten”, vertelt Marieke Kanon, Communication Manager van Avebe.

Inschrijving nu geopend

De inschrijving is nu geopend! Schrijf je snel in via inschrijven/campustrail. De startbewijzen kosten €14,50 per persoon. Ben je student? Vul dan je studentnummer in en ontvang €5-, korting. Samen starten met een (bedrijven)team? Dat is ook mogelijk!

“De gezondheid van de medewerkers is bij Avebe een belangrijk thema. Vitaliteit is dan ook een thema dat terug komt in de activiteiten van ons 100-jarig bestaan dit jaar. De Campus Trail is een mooi evenement om met een sportieve groet de deuren van het Avebe Innovatiecentrum open te zetten.”