Hardloopclinics op Campus Groningen › Campus Groningen

Lopen onder werktijd vanaf 16 april

Hardloopclinics op Campus Groningen

Lopen onder werktijd vanaf 16 april

do, 5 april 2018

Werk je op Campus Groningen, en heb je je ingeschreven ingeschreven voor de Campus Trail of de 4-mijl van Groningen en ben je op zoek naar een training? Wil je ervaren of hardlopen iets voor je is en wil je daarvoor graag rondom werktijden een clinic volgen? Doe dan mee met de serie hardloopclinics in het kader van het 100-jarig lustrum van het Instituut Sportstudies van de Hanzehogeschool! Maandag 16 april is de kick-off.

Negen weken trainen onder begeleiding

In deze serie train je negen weken met collega's onder begeleiding van Hanzefit. Of je nu een beginner bent of een ervaren hardloper, voor iedereen is er een training op maat. In deze negen weken worden er ook workshops aangeboden over schoenen, voeding, voorkomen van blessurepreventie etc. Deze serie wordt afgesloten met een leuk event en geeft je mogelijkheden om de zomervakantie zelf te kunnen door trainen. Kosten €15,-- per persoon.

De trainingen starten in eerste instantie op Zernike Campus; mogelijk worden er ook nog trainingen gegeven op de Healthy Ageing Campus.

Aanmelden

Wil je graag fitter worden en meedoen?  Stuur dan een mail naar hanzefit@org.hanze.nl. Je ontvangt dan uitgebreide informatie over de training en de diverse dagen en tijdstippen waarop de trainingen worden aangeboden.