Follow Energy Career Event op 7 mei › Campus Groningen

Follow Energy Career Event op 7 mei

Follow Energy Career Event op 7 mei

Follow Energy Career Event op 7 mei

ma, 25 maart 2019

Als werkgever op zoek naar toptalenten met passie voor energie en duurzaamheid? Kom dan naar het Follow Energy Career Event als corporate partner. New Energy Coalition organiseert in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de Hanzehogeschool Groningen op dinsdag 7 mei 2019 een nieuw matchmaking event rondom energie om studenten te informeren en inspireren over werken in de energiesector. Locatie van het event is de Energy Academy Europe, Nijenborgh 6 op Zernike Campus Groningen.

Forse banengroei door energietransitie

De energietransitie vraagt om een ruime aanwas van nieuw personeel met een brede skillset, klaargestoomd voor de veranderende energiesector (SER rapport 2018). De RUG en Hanzehogeschool bieden dan ook al geruime tijd energieprogramma’s aan voor studenten in het hoger onderwijs met interesse in de energiesector. Met het Energy Academy Certificate van New Energy Coalition krijgen studenten de mogelijkheid om middels een interdisciplinaire benadering hun kennis en ervaring naast hun reguliere curriculum te vergroten.

Om deze ambitieuze studenten nog beter met het bedrijfsleven in contact te laten komen is het initiatief genomen tot het Follow Energy Career Event, dat plaatsvindt op 7 mei van 16:00 tot 21:00 uur. Bachelor, master en PhD studenten kunnen zich zo oriënteren op een baan in de energiewereld, kennismaken met energieprofessionals en zelf ervaren hoe het is om met energievraagstukken bezig te zijn.

Corporate partners

Naast het bezoeken van het Career Event zijn er voor bedrijven ook mogelijkheden om met een business pakket partner te worden van het evenement. Hiermee wordt de zichtbaarheid vergroot en zijn er nog meer mogelijkheden om één op één in contact te komen met studenten. Voor meer informatie over deze mogelijkheden, klik hier. Of neem contact op met Linda Flanderijn (050 – 363 3234).