De bestemming is: Groningen › Campus Groningen

Bestemming Groningen: Broedplaats voor een gezonde en duurzame wereld

De bestemming is: Groningen

Bestemming Groningen: Broedplaats voor een gezonde en duurzame wereld

wo, 24 oktober 2018

Vorige week zijn de eerste exemplaren van het magazine ‘Bestemming Groningen’ bezorgd bij 70.000 abonnees van Elsevier Weekblad.  ‘Bestemming Groningen’ laat de onbekende kant van Groningen zien. Stad en provincie Groningen als pionierzone voor de uitdagingen van de 21ste eeuw: de energietransitie, de kringloopeconomie en de digitale maatschappij. Aan de orde komen onder andere de pilot van het 5G-netwerk, de beweegredenen van Google om hun datacenter in de Eemshaven te vestigen en Campus Groningen, met haar vele proeflocaties.  Ook lokale ondernemers en multinationals die hier gevestigd zijn, vertellen in het magazine over ondernemen in Groningen, als regio van de toekomst.

Groningen, met Campus Groningen als broedplaats voor een gezonde en duurzame wereld is de ideale proeftuin dankzij de hier aanwezige kennis, sterke clusters en die typisch Groningse mentaliteit van pionieren en samenwerken. Hier krijgen bedrijven volop de ruimte om te experimenteren met kansrijke technologieën.

Gratis exemplaar
De bijlage wordt samen met de reguliere uitgave van Elsevier Weekblad verspreid en wordt bij ruim 70.000 adressen in Nederland bezorgd.
Geïnteresseerden die geen abonnee zijn maar wel een exemplaar willen bestellen, kunnen een gratis exemplaar aanvragen via info@marketinggroningen.nl