Collega’s uit Bremen op bezoek bij Campus Groningen › Campus Groningen

Collega’s uit Bremen op bezoek bij Campus Groningen

Collega’s uit Bremen op bezoek bij Campus Groningen

Collega’s uit Bremen op bezoek bij Campus Groningen

ma, 3 juli 2017

Campus Groningen heeft op 21 juni een delegatie van de Wirtschaftsförderung Bremen (WFB) GmbH mogen verwelkomen. Eerder dit jaar al was de burgemeester van Bremen op bezoek om met de Campus kennis te maken. Ook gingen elf Groningse start-ups op werkbezoek in Bremen op 1 juni 2017.

Innovatief ecosysteem

De collega’s uit Bremen hebben interesse in de innovatieve oplossingen van het Groningse Start-up ecosysteem. Welke kansen biedt Groningen aan start ups, welke financieringsmogelijkheden zijn er en wat kan Bremen daarvan leren? Een inspirerende dag met een bezoek aan The Big Building en Start-up City.

Sprekers als Nick Stevens (Groningen Digital City), Ralph Steenbergen (The Big Building), Jessica Mills (Founded In Groningen), Aard Groen (VentureLab North), Frans Donders (Cube050) en Edward van der Meer (Campus Groningen) hebben het bezoek uit Bremen een mooie impressie gegeven van het start-up ecosysteem in Groningen. De dag werd afgesloten met een brede discussie met de voorlopers uit het Groningse Start-up investeringsklimaat en een gezellig hapje en drankje.

Een waardevolle dag met louter positieve reacties en de intentie om de samenwerking tussen Groningen en Bremen te versterken.