Campus Trail: you are invited! › Campus Groningen

Campus Trail: you are invited!

Campus Trail: you are invited!

Campus Trail: you are invited!

ma, 17 juli 2017

Altijd al willen weten wat er zich afspeelt achter al die deuren op Zernike Campus Groningen? Doe dan mee met de Campus Trail op vrijdag 15 september 2017. Loop samen met studiegenoten, collega's, campusbewoners, familie en vrienden tijdens dit nieuwe, sportieve event op de Zernike Campus! Een bijzondere loop van 4 mijl tijdens de week waarin het Sportcentrum haar 50 jarige lustrum viert. Niet alleen door straten en grasvelden, nee ook dwars door de gebouwen op de Zernike Campus.

Join the healthy movement!

Join the healthy movement!

Start en finish

Op 15 september 2017 starten de eerste deelnemers om 14:00 uur vanaf het ACLO Sportcentrum. Het uitdagende parcours van in totaal 6,5 km volgt vanaf daar zijn weg dwars door verschillende gebouwen. Natuurlijk zoveel mogelijk op plekken waar je anders nooit komt. De finish is evenals de startlocatie bij het ACLO Sportcentrum waar deelnemers na afloop van het evenement een medaille in ontvangst mogen nemen.

Samen lopen?

Samen starten tijdens de Campus Trail? Dat is uiteraard mogelijk! Bijvoorbeeld met een groep vrienden, collega’s, hardloopclub, etc. Als jullie je niet vlak achter elkaar hebben opgegeven, kan dit als volgt geregeld worden: stuur een mail met de namen van de deelnemers en eventueel bedrijfsnaam naar: info@paulvanputevents.nl.

Inschrijven en kosten

Deelname aan de Campus Trial kost €12,50 p.p.. Wees er snel bij, want voor deze eerste editie worden maximaal 1.000 deelnemers toegelaten. Ben je student? Vul dan je studentnummer in en ontvang €5 -, korting. 

Je kunt je via deze link inschrijven.
Door je aan te melden voor het evenement ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

Initiatiefnemers

De initiatiefnemers van de Campus Trail zijn: Campus Groningen, het Sportcentrum, ACLO, Lode Holding en Bedrijvenvereniging WEST.

“Een actief evenement op de Campus waarmee ‘Healthy Ageing’ zichtbaar wordt was lange tijd een wens van Lode Holding. Wij geloven dat beweging cruciaal is voor gezondheid, functioneren en presteren. Onze business is gericht op het betrouwbaar meten en monitoren van bewegen en prestatievermogen. We vinden het geweldig dat dit evenement op ons eigen terrein plaats zal vinden en laten graag zien wat we in huis hebben!”