Bouwkaart Campus Groningen gelanceerd › Campus Groningen

Bouwkaart Campus Groningen gelanceerd

Bouwkaart Campus Groningen gelanceerd

Bouwkaart Campus Groningen gelanceerd

ma, 17 december 2018

Hoe ziet de Campus er over vijf jaar uit? Er wordt veel verbouwd op Campus Groningen, en al deze projecten leiden tot een nog beter plek voor samenwerking en innovatie. Maar wat kun je nu waar verwachten? Om deze vraag goed te beantwoorden, hebben we een overzicht per locatie (Healthy Ageing Campus en Zernike Campus) gemaakt, wat waar wordt gebouwd en verbouwd de komende jaren, in de vorm van een bouwkaart. Deze bouwkaart is gelanceerd tijdens de kerstborrel van Campus Groningen op dinsdag 11 december bij Bytesnet.

Groei

Groei in stenen en groei in mogelijkheden en faciliteiten dus. Denk bijvoorbeeld aan een Product Creation Center, een Mobility Innovation Center, waar tijdens Let’s Gro een intentieverklaring voor getekend is en de herinrichting van de Zernikelaan. Op de Healthy Ageing Campus gaat de schop de grond in voor de aanpak van de Noordentree, waarbij meer ruimte komt voor studeren, onderzoek en cultuur.

 

Planning

De bouwkaart is voorzien van een planning in de vorm van een insert, waarop de belangrijkste projecten onder elkaar zijn gezet. Deze insert zal up to date gehouden worden n.a.v. de gemaakte progressie bij de verschillende projecten.

Je kunt de bouwkaart en de planning hier downloaden. Heb je aanvullingen of tips? Stuur dan even een mail aan onze community mannager Annet de Vree (annet@campusgroningen.nl).