R&D Hotel › Campus Groningen

R&D Hotel

HACampus

R&D Hotel

Het R&D Hotel is gevestigd in het Healthy Ageing Center aan de L.J. Zielstraweg. Binnen het Research & Development “Hotel”, waar je als bedrijf 24/7 terecht kan, werken wetenschappers en ondernemers actief samen aan “gezond ouder worden”. Het R&D hotel biedt een flexibel aanbod van (indien gewenst lab) werk- en kantoorruimten die op projectbasis kunnen worden gebruikt. Van halve dag tot half jaar, van flexplek tot kantoorruimte.

Waar kom ik terecht?

Een inspirerende omgeving waar onder andere gewerkt wordt aan een intelligente zorgrobot, waar wetenschappelijk bewezen cursussen voor het bevorderen van zelfmanagement & welbevinden worden ontwikkeld, waar gewerkt wordt aan een platform voor innovatieve samenwerking met China, waar verschillende games ontwikkeld worden met betrekking tot valpreventie, waar gewerkt wordt aan slimme bloedtransfusies gericht op kwaliteitsbewaking en bloedbesparing en waar Siemens een officiële vestiging heeft geopend om samen met het UMCG te kijken naar innovaties op het gebied van beeldvormende technieken.

Werkplekken op maat en faciliteiten

  • Keukentje, koffiehoek, lunchtafels en banken
  •  +/- 50% flexplekken in een open ruimte, en 50% in project- en kantoorruimten
  • Diverse kantoor- en projectruimten
  • Parkeerplaats
  • Boardroom

 

Interesse?

Geïnteresseerd of meer informatie nodig? Extra wensen of andere vragen? Aarzel niet om even te mailen of te bellen naar + 31 50 361 5050

Vergaderruimte
Vergaderruimte
Aanvraag Boardroom
  • Persoonlijke gegevens: