R&D hotel › Campus Groningen

R&D hotel

HACampus

R&D hotel

Het R&D Hotel is een fysieke locatie op de Healthy Ageing Campus waar zowel  wetenschappers als ondernemers die actief zijn op het terrein van de Healthy Ageing Campus, 24/7 terecht kunnen om samen te werken aan gezond ouder worden. Het R&D hotel biedt flexibel aanbod van (indien gewenst lab) werk- en kantoorruimten die op projectbasis kunnen worden gebruikt. Van halve dag tot half jaar, van flexplek tot kantoorruimte.

Waar kom ik terecht?

Een inspirerende omgeving waar onder andere gewerkt wordt aan een intelligente zorgrobot, waar wetenschappelijk bewezen cursussen voor het bevorderen van zelfmanagement & welbevinden worden ontwikkeld, waar gewerkt wordt aan een platform voor innovatieve samenwerking met China, waar verschillende games ontwikkeld worden met betrekking tot valpreventie, waar gewerkt wordt aan slimme bloedtransfusies gericht op kwaliteitsbewaking en bloedbesparing en waar Siemens een officiële vestiging heeft geopend om samen met het UMCG te kijken naar innovaties op het gebied van beeldvormende technieken.

Werkplekken op maat

Meteen bij de ingang van het R&D Hotel vindt u een keukentje, koffiehoek, lunchtafels en banken.

Het R&D Hotel is opgedeeld in +/- 50% flexplekken in een open ruimte, en 50% in project- en kantoorruimten.

Aan uw rechterhand en helemaal achterin zijn diverse kantoor- en projectruimten te vinden; gescheiden met de flexruimte d.m.v. glazen wanden om het open gevoel te behouden.

Geïnteresseerd of meer informatie nodig? Extra wensen of andere vragen? Aarzel niet om even te mailen of te bellen naar + 31 50 361 5050