Business Development programma; Venturelab North › Campus Groningen

Venturelab North; Business Development programma

Business Development programma; Venturelab North

Voor het succes van een bedrijf is meer nodig dan een fantastisch idee. Factoren als een goed businessmodel, toegang tot markten en kapitaal, de juiste contacten en persoonlijke en teamvaardigheden bepalen voor meer dan tachtig procent het uiteindelijke resultaat. Het eenjarige business development-programma van VentureLab geeft de juiste set instrumenten om uw ambities waar te maken.

VentureLab ondersteunt zowel startende ondernemers als gevestigde bedrijven om hun groeiambitie waar te maken. Daarbij maakt het niet uit of u nog in de initiatiefase zit of dat uw bedrijf al decennialang bestaat. Onze support bieden wij op individueel niveau aan directeuren, managers en business developers of in teamverband aan een specifieke groep of afdeling binnen uw organisatie. Ook als buitenlandse onderneming vindt u bij VentureLab antwoord op uw vragen.

De verschillende ontwikkelingen die uw organisatie moet ondergaan voor uw groeiambitie, moeten altijd in relatie tot elkaar ondersteunend zijn, zodat er een evenwichtige organisatieverbetering ontstaat die draagvlak heeft en toekomstbestendig is.

Éénjarig Business Development programma

Het Business Development programma bevat op hoofdlijnen:

  • Intensieve coaching en begeleiding van de deelnemer door een persoonlijke coach en expert-coaching
  • Kennisoverdracht, training en begeleiding op het gebied van strategie, financiën, marketing en sales, technologie en organisatie
  • Persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling
  • Toegang tot talloze netwerken en relaties, waar onder potentiële partners, klanten en financiers
  • Flexplekken, vergaderruimtes en toegang tot onderzoeksdatabases

Voor de in Groningen belangrijke speerpunten Healthy Ageing en Energy zijn specifieke programma’s opgezet: VentureLab Health en Energy VentureLab.

Nieuwsgierig geworden? VentureLab helpt graag uw vragen te beantwoorden. Bezoek de website van Venture Lab voor meer informatie