Enie.nl › Campus Groningen

Enie.nl

Enie.nl

Patrick, Milan en Richard van der Meulen wisten het na het zien van de documentaire ‘An Inconvenient Truth’: er moet iets veranderen.

De documentaire laat zien hoe belangrijk het is om over te stappen op duurzame vormen van energie.  Vanaf dat moment ontstond er bij de vader en zoons het bewustzijn én de urgentie om gezamenlijk oplossingen te bedenken voor het wereldwijde klimaatprobleem.  
Enie.nl is geboren.

 

Idealistisch

Enie.nl is een idealistisch familiebedrijf. Wij geloven dat mensen in de toekomst zelfstandig energie kunnen beheren, zonder tussenkomst van leverancier of producent. Dit is niet alleen voordelig voor hen, maar ook voor het klimaat op onze aarde.

Duurzaam

Duurzame energie is de puurste vorm van energie. Het belast het klimaat niet onnodig. Zonne-installaties zijn dé manier om duurzame energie op te wekken. Deze vorm van energie is altijd in overvloed aanwezig. We hoeven het alleen nog maar te benutten

Toegankelijk

Enie.nl wil de markt voor duurzame zonne-energie openbreken. Wij willen zonne-energie toegankelijk maken voor iedereen die vandaag wil besparen op de maandelijkse kosten en wil beginnen met het bouwen aan de duurzame wereld van morgen.