Zpannend Zernike

Zpannend Zernike

Zpannend Zernike

Zpannend Zernike

Zpannend Zernike

za, 5 oktober 2019 t/m zo, 6 oktober 2019
Centrum en Zernike Campus, Groningen

Dompel je onder in de wereld van bèta en techniek tijdens Zpannend Zernike! Ook dit jaar kun je weer twee dagen genieten van dit mooie techniekevent. Op zaterdag 5 oktober 2019 van 12.00-17.00 uur in het centrum van Groningen. En op zondag 6 oktober van 12.00-17.00 uur op de Zernike Campus Groningen.

Zpannend Zernike valt samen met de landelijke Weekend van de Wetenschap, een weekend waarin iedereen kennis kan maken met wetenschap en techniek. Op allerlei manieren tonen de Rijksuniversiteit en de Hanzehogeschool Groningen tijdens Zpannend Zernike veel van wat ze te bieden hebben aan een breed publiek. 

Waar kun je naartoe op zaterdag 5 oktober?

Het Academiegebouw, ERIBA/UMCG, De Jonge Onderzoekers, het Universiteitsmuseum en de “Jouw Energie van Morgen”-Truck. Klik op de locaties voor meer informatie:

Waar kun je naartoe op zondag 6 oktober?

Vanuit de Rijksuniversiteit Groningen zijn het KVI-Center for Advanced Radiation Technology, SRON Netherlands Institute for Space Research, het Kapteyn Instituut voor sterrenkunde, de “Jouw Energie van Morgen”-Truck en de faculty of Science and Engineering in de Bernoulliborg (in samenwerking met Science LinX) geopend. Daarnaast is er van alles te beleven bij EnTranCe, de energieproeftuin van de Hanzehogeschool Groningen en de Energy Barn aan de Zernikelaan 17. Klik op de locaties voor meer informatie: