Zernike Campus Run Bike Run › Campus Groningen

Zernike Campus Run Bike Run

Zernike Campus Run Bike Run

Zernike Campus Run Bike Run

zo, 24 september 2017
11:00 uur tot 00:00 uur
Energy Barn, Zernikelaan 17, Groningen

Zondag 24 september organiseert Zernike Campus voor de tweede keer samen met Tritanium de Zernike Campus Run Bike Run! Een prachtig sportief event waarbij je een stuk hardloopt, een afstand fiets en weer een afstand hardloopt op en rond de Zernike Campus. Je kunt als professional mee doen aan dit sportieve event, maar je kunt je ook met een collega of vriend opgeven om als duo dit event samen te doen. Je kunt dan dus het hardloopgedeelte en het fietsen splitsen: jij en je collega/vriend ieder een deel!

Programma

Je kunt je inschrijven op de volgende afstanden:

  • Jeugd: 0,5 km – 5 km – 0,5 km 
  • Individueel of duo: 5 km - 20 km – 2,5 km
  • RunBikeRun: 2,5 km – 14 km – 1,25 km (relay)

Het event start met de jeugdserie om 11.00 uur. Daarna starten de overige deelnemers vanaf 12.00 uur. Het startpunt is de Energy Barn aan de Zernikelaan 17 op Zernike Campus. Hier is ook het secretariaat van de organisatie. Toeschouwers zijn ook van harte welkom in de Energy Barn deze dag, waar zij ook eten en drinken kunnen verkrijgen. Na afloop van het sportieve gedeelte sluiten we de dag af met een gezellige borrel.

Inschrijven

De kosten voor deelname starten bij €8,- (jeugd). Je kunt je inschrijven voor dit event via: www.ntbinschrijvingen.nl

Voor meer informatie, zie ook: facebook.com/tritaniumduathlon

Sportmaand september

De Zernike Campus Run Bike Run vindt plaats in de sportmaand september. Deze maand vinden er diverse sportieve events op en rond de Zernike Campus plaats, zoals het lustrum van het Sportcentrum op 15 september, de Campus Trail op 15 september en een fietstocht op 29 september (info volgt).