World of Health Care › Campus Groningen

World of Health Care

World of Health Care

World of Health Care

do, 28 september 2017

Het congres World of Health Care (WoHC) richt zich op de bewustwording en verbinding van internationale zorgoplossingen aan Nederlandse zorgvraagstukken. 500 Nederlandse LSH-professionals en meer dan 70 internationale besluitvormers vanuit 10 landen zullen netwerken, kennisdelen en inspireren met betrekking tot mondiale- en lokale trends, uitdagingen en kansen in de gezondheidszorg. Het congres vindt plaats op 28 september 2017 in de Fokker Terminal in Den Haag.

Breed programma

Ruim 1800 m2 wordt gevuld met internationale workshops, workspots, interactieve break out-sessies en foodtrucks. Gastsprekers als Frans van Houten (CEO Royal Philips), Melvin Samsom (CEO Karolinska University Hospital) en Victor Mids (MindF*ck, DwDD) en vele anderen zullen keynote speeches verzorgen tijdens het evenement.

 

 

Organisator

WoHC vindt plaats op donderdag 28 september in de Fokker Terminal te Den Haag, en wordt georganiseerd door de Task Force Health Care (TFHC). De TFHC heeft jarenlange ervaring met de organisatie van invloedrijke en vooruitstrevende conferenties, waarbij een sterke focus ligt op uitdagingen in de mondiale gezondheidszorg, internationale trends en export.

Voor meer info, klik hier.