TransFuture Festival › Campus Groningen

TransFuture Festival

TransFuture Festival

TransFuture Festival

wo, 12 juni 2019
12:00 uur tot 21:00 uur
EnTranCe, Zernikelaan 17, Groningen

Energieproeftuin EnTranCe is op woensdag 12 juni voor het vijfde jaar op rij het decor voor TransFuture: het festival over nieuwe energie. Tijdens een gevarieerd programma van lezingen, workshops en een innovatiemarkt, laten bedrijven, overheden en kennisinstellingen zien op welke wijze zij bezig zijn met vraagstukken rondom nieuwe energie. Ook wordt het startsein gegeven voor de eerste rit van het Top Dutch Solar Racing Team op weg naar Australië.

Duurzame energie

Iedereen is welkom op het TransFuture Festival: professionals, ondernemers, bedrijven, overheden, studenten en anderen met belangstelling voor duurzame energie en innovatie. Er is volop gelegenheid om te netwerken en kennis met elkaar te delen onder het genot van een hapje en een drankje.

Tijdens de vorige editie van het TransFuture Festival presenteerden we een speciale midzomeravond-editie van de Barn Talks, verzorgd door oud-PvdA leider Diederik Samsom. Ook dit jaar zijn we hard aan het werk om een mooi programma met interessante sprekers samen te stellen.