Survivalrun Groningen › Campus Groningen

Survivalrun Groningen

Survivalrun Groningen

Survivalrun Groningen

zo, 17 november 2019
ACLO, Blauwborgje 16, Zernike Campus Groningen

Zernike Campus Groningen vormt zondag 17 november het decor voor de Survivalrun Groningen. Het start- en finishterrein bevindt zich voor het studenten-sportcentrum ACLO, Blauwborgje 16 op Zernike Campus.

Een survivalrun is een hardloopwedstrijd in de natuur met natuurlijke en niet-natuurlijke hindernissen. Iedere deelnemer start met een polsbandje en moet proberen zo snel mogelijk alle hindernissen te overwinnen om aan de finish te komen. Haal je een hindernis niet, dan moet je je polsbandje inleveren. Meer informatie vind je op de website van de bond.

Categoriën

Je kan aan onze survivalrun als individu deelnemen of als koppel. Als je weinig ervaring hebt, is het leuker om niet alleen te lopen. Deelnemers in koppels mogen elkaar vanuit de hindernis helpen, niet elkaar tillen!

Ook maken we onderscheid in leeftijd. Pas vanaf 15 jaar oud kun je deelnemen aan de normale recreatieve afstanden. Daaronder doe je mee aan de jeugdcategorie, van 10 tot 14 jaar, aan de ouder-kindrun, vanaf 8 jaar, of de minirun, vanaf 6 jaar.

De startlijsten voor de verschillende categorieën worden in de twee weken voor de run bekend gemaakt. Het globale, indicatieve tijdschema van de categorieën:

10:00 – start minirun
10:30 – start KSR
11:00 – start JSR
12:00 – start recreanten 8.5 km
13:00 – start recreanten 5 km
14:00 – start jeugd 5km en ouder kind

Inschrijving is inmiddels gesloten.