Startup24 › Campus Groningen

Startup24

Startup24

Startup24

vr, 10 november 2017 t/m za, 11 november 2017

Op 10 en 11 november organiseert StartupDelta, in samenwerking met de landelijke netwerken van de Dutch Centres for Entrepreneurship en de Dutch Students of Entrepreneurship, het evenement Startup24 parallel in 12 studentensteden (Amsterdam, Arnhem, Delft, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Wageningen). Per locatie worden zo'n 100 eerste- en tweedejaars bachelor-studenten van hogescholen en universiteiten ondergedompeld in het ondernemerschap om te kijken of dit iets voor hen is.

Groningen

In Groningen wordt Startup24 georganiseerd door BusinessMatch Groningen (BMG). Dit is hét studentenplatform voor ondernemerschap op de Hanzehogeschool Groningen en organiseert daarbuiten events in héél Noord-Nederland! BMG is voor en door studenten die interesse hebben in ondernemerschap, wat precies aansluit bij Startup24.

Locatie
In Groningen vindt Startup24 plaats in Backbone050. Dit is een voormalig schoolgebouw wat omgetoverd is tot een grote creatieve broedplaats. Backbone050 zorgt dat verschillende ruimtes in het voormalige schoolgebouw beschikbaar zijn voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen in de stad Groningen om hun kennis, cultuur, sportiviteit, ondernemerschap en sociale verbinding te ontwikkelen. Oftewel de perfecte locatie om je ondernemende brein te laten inspireren!

Aanmelden

Zit jij vol met ideeën, wil je meewerken aan ideeën van anderen of wil je gewoon het ondernemerschap proeven? Kijk voor meer informatie of om je aan te melden op www.startup24.nl. Vol = vol! 

Studenten inspireren

Constantijn van Oranje: "Met dit event willen we studenten inspireren om ondernemerschapsvakken te volgen, hun ondernemende vaardigheden te testen of zelfs hun eigen bedrijf te beginnen tijdens hun studie. Ondernemer worden is een steeds serieuzer carrièrepad voor veel studenten die hen de mogelijkheid geeft de wereld te veroveren en te helpen veranderen. Dit event is echt bedoeld als een eerste kennismaking voor studenten en moet hen vooral enthousiasmeren en inspireren. In 24 uur vol lol, energie, hard werken en teamspirit hopen we ruim 1000 studenten tegelijk aan het ondernemen te krijgen."