Startup Weekend Groningen Summer Camp › Campus Groningen

Startup Weekend Groningen Summer Camp

Startup Weekend Groningen Summer Camp

Startup Weekend Groningen Summer Camp

vr, 16 juni 2017 t/m zo, 18 juni 2017
17:00 uur tot 21:00 uur
Rijksluchtvaartschool, Burgemeester J.G. Legroweg 43 9761TA, Eelde

Jouw kickstart vanaf het vliegveld

Iedereen kan een bedrijf of startup beginnen als je de juiste tools hebt. Daarom komt voor de 9e keer Startup Weekend naar deze bruisende startup stad van Noord Nederland. Deze editie van 16, 17 & 18 juni wordt extra bijzonder, want het wordt een Startup Weekend Summer Camp! Niet op een kneuterige camping, maar recht achter de landingsbaan in de oude, net gerestaureerde, Rijksluchtvaartschool van Groningen Airport Eelde! Hoe gaaf is dat!

In 3 dagen leer je veel nieuwe mensen kennen (misschien wel je nieuwe businesspartner), maak je een ondernemingsplan door middel van lean startup methodes en wordt je gecoacht en geholpen door lokale en internationale coaches. Je mag zelf ideeën voor je nieuwe startup pitchen op vrijdag, maar je mag ook meedoen met een ander vet idee. Op zondag presenteer je je businessplan en prototype voor een jury.

Het event is voor iedereen. Van student tot pensionado, van ondernemer tot programmeur. Tussen alle serieuze momenten en hard werken in, is er tijd voor een drankje, kampvuur, activiteiten en goed eten. De benodigdheden die je zelf dient mee te nemen zijn een slaapzak, luchtbed en je gear (laptop, drone, camera, wat jij maar nodig denk te hebben).

Aanmelden

Lijkt het je leuk om mee te doen? Of zondag als bezoeker in het publiek te zitten? Meer info op Startup Weekend Groningen