Startup Weekend Groningen › Campus Groningen

Startup Weekend Groningen

Startup Weekend Groningen

Startup Weekend Groningen

Startup Weekend Groningen

vr, 16 november 2018 t/m zo, 18 november 2018
Het Kwadraat, Lübeckweg 2, 9723HE Groningen

Startup Weekend is een evenement waarbij deelnemers de hoogtepunten, dieptepunten, de pret en de druk ervaren die "het startup leven" met zich meebrengt. In niet meer dan 54 uur kun je je ideeën pitchen, teams vormen en van dat idee een bedrijf maken! Gedurende het weekend zullen ontwikkelaars, ontwerpers, bedrijfs- en branchedeskundigen op een praktische manier leren wat er gaande is. Terwijl je leert hoe je een echt bedrijf kunt creëren, ontmoet je de allerbeste mentors, investeerders, mede-oprichters en sponsors die klaar staan ​​om je op weg te helpen.

Het weekend
Op vrijdag komen alle deelnemers aan in Het Kwadraat, de locatie van Startup Weekend 2018. Er is tijd voor iedereen om elkaar te leren kennen en een hapje te eten. Daarna zullen pitches plaatsvinden van 60 seconden en zullen teams zich vormen rond de meest populaire ideeën. Onthoud: het is niet verplicht om te pitchen, maar de organisatie zal je zeker aanmoedigen om dit te doen!

Op zaterdag werken teams aan hun ideeën. Groepen gaan erop uit om hun ideeën te valideren, prototypen te bouwen en hun bedrijfsmodel te definiëren. Er zullen ook feedbackmomenten zijn door ervaren coaches. Zondag hebben teams tot halverwege de middag tijd om te werken. Daarna is er tijd om je prototype in te pakken, je presentatie te oefenen en te dineren. 's Avonds presenteren alle teams hun werk en ontvangen waardevolle feedback van een jury. De winnende teams krijgen prijzen om hen op weg te helpen hun bedrijf te lanceren.

Join the Startup Weekend!
Startup Weekend is perfect voor alle mensen die een geweldig idee hebben, voor degenen die zich afvragen wat het zou kosten om een ​​ondernemer te zijn of voor mensen die gewoon meer willen weten over startups. Deelnemen is ook een geweldige manier om je netwerk uit te breiden en nieuwe vaardigheden te leren.

Voor vragen kun je contact opnemen met het team via; groningen@startupweekend.org.

 

Bron: Startup Weekend Groningen
Afbeelding: Joost Nuijten - Innuendo Fotografie