Slotevent The Green Quest › Campus Groningen

Slotevent The Green Quest

Slotevent The Green Quest

Slotevent The Green Quest

di, 16 mei 2017
15:30 uur tot 18:00 uur

Op dinsdag 16 mei is het slotevenement van The Green Quest dat wordt gehouden bij de Hanzehogeschool Groningen. De organisatie nodigt je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

​Op 1 maart werd The Green Quest afgetrapt. Daarna hebben vier teams van bevlogen collega's en studenten van de Hanzehogeschool zich bezig gehouden met projectplannen voor de volgende doelstellingen:

  • 0% restafval in 2025
  • Aardgaskraan op 0
  • Iedere medewerker van de Hanzehogeschool Groningen is een duurzaam rolmodel
  • Iedere student van de Hanzehogeschool Groningen is een duurzame ambassadeur

Zij kregen hulp van diverse experts op het gebied van duurzaamheid: het Green Team en de technische experts van ENGIE en SUEZ. Ook haakten er steeds meer enthousiaste docenten, studenten en medewerkers aan die met bevlogenheid het thema duurzaamheid naar een hoger level brengen.

Op 16 mei zullen de projectplannen worden gepresenteerd en wordt het rapport met aanbevelingen officieel overhandigd aan het College van Bestuur van de Hanzehogeschool. Daarnaast is er op 16 mei aandacht voor duurzame initiatieven in het onderwijs. Dit allemaal om tot een voorbeeldrol te komen als hogeschool op het gebied van duurzaamheid in 2020.

Aanmelden

Het slotevenement vindt plaats in de Appel, Zernikeplein 7. Vanaf 15.00 uur is de ontvangst. Om 15.30 uur begint het programma en de dag wordt afgesloten met een borrel om 17.00 uur. Aanmeldtermijn is verstreken.