SBP Afstudeercongres › Campus Groningen

SBP Afstudeercongres

SBP Afstudeercongres

SBP Afstudeercongres

wo, 3 juli 2019 t/m vr, 5 juli 2019
Groningen

Van woensdag 3 tot vrijdag 5 juli vindt het SBP (Science Business, Policy) Afstudeercongres plaats. Dit congres wordt georganiseerd door studenten van de Rijksuniversiteit Groningen bedoeld voor zowel eerste- als tweedejaars masterstudenten van met name de MSc Biomedical Sciences.

Voor wie?

Overkoepelend voor een groot deel van onze masterprogramma’s is de razendpopulaire Science, Business & Policy (SBP)-track, die studenten laat kennismaken met zowel de academische, bedrijfskundige als beleidsmatige kant van ons vakgebied. Van 3-5 juli 2019 organiseren de LIFE Cooperative, in samenwerking met de opleiding, een driedaags congres voor zowel eerste- als (afstuderende) tweedejaars masterstudenten SBP. Voor de tweedejaars studenten vormt dit congres de officiële afsluiting van hun masterprogramma, voor eerstejaars studenten de ideale mogelijkheid om kennis te maken met belangrijke actoren binnen de arbeidsmarkt.

Bedrijvenmarkt

Om dit optimaal te faciliteren, vindt op de tweede dag van het congres een bedrijvenmarkt plaats, waar graduates zich kunnen oriënteren op openstaande vacatures en eerstejaars studenten op een geschikte stageplek voor hun komende studiefase. Afsluitend vindt een netwerkborrel plaats, waar zowel studenten als vertegenwoordigers van de deelnemende bedrijven van harte welkom zijn verder te praten over kansen en mogelijkheden. Kortom: het congres biedt de kans in gesprek te gaan met omstreeks 90 masterstudenten die actief opzoek zijn naar een werkplek of interessante stage. Daarnaast is het evenement open voor leden van GLV Idun, wat direct bijdraagt aan de naamsbekendheid van deelnemende bedrijven.

Kosten en info

De carrièremarkt en netwerkborrel zullen in de middag plaatsvinden. Kosten verbonden aan deelname bedragen €150,-. Dit includeert deelname aan de markt, netwerkborrel en plaatsing van logo in het programmaboekje dat alle deelnemers ontvangen, alsmede plaatsing van logo op de promotiematerialen. Voor interesse, neem contact op met Amber.