Regionale voorronde Nationale Zorginnovatieprijs › Campus Groningen

Regionale voorronde Nationale Zorginnovatieprijs

Regionale voorronde Nationale Zorginnovatieprijs

Regionale voorronde Nationale Zorginnovatieprijs

di, 22 januari 2019
17:00 uur tot 18:30 uur
Wiebenga Complex, Hanzehogeschool Groningen, Petrus Driessenstraat 3 9714 CA, Groningen

Vorig jaar gemist? Lijkt het jou leuk om jouw zorginnovatie te pitchen tegenover partners, startups, experts, zorginstellingen en financierders? Doe dan in 2019 mee aan de Nationale Zorginnovatieprijs! Om mee te kunnen doen vinden er eerst regionale voorrondes plaats. In januari vinden deze regionale voorrondes plaats.

Voor alle inschrijvingen uit de regio Noord-Nederland organiseert het Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN), tijdens de E-Health Week in 2019, de voorronde. De voorronde Noord-Nederland vindt plaats op 22 januari 2019 (17.00 - 18.30 uur), locatie Wiebenga Complex Hanzehogeschool Groningen, Petrus Driessenstraat 3.

Over de Nationale Zorginnovatieprijs

De Nationale Zorginnovatieprijs is een prijs speciaal voor de meest innovatieve onderneming in de opschalingsfase.

De winnaar van de vakjuryprijs ontvang een geldprijs van € 10.000. De winnaar van de publieksprijs ontvangt een geldprijs
van € 5.000. De deadline voor het aanmelden van innovaties staat op 31 december 2018 en kan via: https://www.zorginnovatie.nl/nationale-zorginnovatieprijs-2019

Om in de grote finale te komen, moet je echter eerst door de regionale voorronde. In januari worden de regionale voorrondes gehouden.
De regionale innovatienetwerken die aangesloten zijn bij Zorginnovatie.nl selecteren daarin de meest veelbelovende innovatie uit hun regio. Dit levert 10 genomineerden op voor de Nationale Zorginnovatieprijs. Deze 10 genomineerden gaan door naar de finale op 14 maart 2019.