Ouderavonden Hanzehogeschool › Campus Groningen

Ouderavonden Hanzehogeschool

Ouderavonden Hanzehogeschool

Ouderavonden Hanzehogeschool

ma, 16 oktober 2017 t/m do, 19 oktober 2017
19:00 uur tot 22:00 uur
Zernike Campus Groningen

Om de ouders van eerstejaars studenten een indruk te geven hoe het is om te studeren aan de Hanzehogeschool Groningen (HG), organiseert de Hanzehogeschool van maandag 16 oktober t/m donderdag 19 oktober op verschillende locaties ouderavonden. Aanmelden voor de ouderavond van uw zoon of dochter is mogelijk tot en met zondag 8 oktober 2017.

Data: 16 t/m 19 oktober

Is uw zoon of dochter dit jaar begonnen met een studie aan de Hanzehogeschool Groningen? Om u een indruk te geven hoe het is om te studeren aan de Hanzehogeschool Groningen, wil de HG u uitnodigen voor deze jaarlijkse ouderavond. De HG organiseert dit op: maandag 16, dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 oktober 2017 *. Elke opleiding opent zijn deuren op één van deze avonden (zie uitnodigingskaart) voor u.

Programma

U krijgt deze avond informatie over bijvoorbeeld de inhoud van de opleiding, het studietraject, kennis en vaardigheden, studiebegeleiding, studieadvies, stages en kansen op de arbeidsmarkt. Verder ziet u de lokalen en studieruimtes. Docenten en studenten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

De ouderavond vindt plaats op de locatie van de opleiding. Het programma start om 19.00 uur. Na aanmelding ontvangt u, ongeveer een week van tevoren, meer informatie over het programma van de ouderavond van de opleiding van uw zoon of dochter.

Aanmelden

U moet u zelf aanmelden voor de ouderavond. Dit kan via het aanmeldformulier. Let op: aanmelden is mogelijk tot en met zondag 8 oktober 2017.

* Academie voor Beeldende Kunst, Vormgeving en Popcultuur en MINERVA, Hanze Institute of Technology en het Prins Claus Conservatorium houden hun informatieavond voor ouders van eerstejaars studenten op een ander moment.

Parkeren Zernike Campus (Zernikeplein 7, 9, 11, 17, 23)

Vanaf 18.00 uur kunt u gratis parkeren op de parkeerterreinen P3 en P4. Het personeel van de HG zal u naar de dichtstbijzijnde vrije parkeerplaats leiden. Volg de instructies van ons personeel, temeer omdat het op de Zernike Campus verboden is om buiten de parkeerterreinen te parkeren. Hier wordt regelmatig door de politie op gecontroleerd.