Opening Start-up City › Campus Groningen

Opening Start-up City

Opening Start-up City

Opening Start-up City

Opening Start-up City

ma, 15 mei 2017
13:00 uur tot 15:00 uur
Kadijk 2, 9747 AT, Groningen

Op Zernike Campus Groningen wordt op 15 mei aanstaande Startup City feestelijk gelanceerd. Start-up City is een initiatief van Campus Groningen om een plek te bieden aan nieuwe, startende ondernemers.

 

Eerste huurders Start-up City

Een van de eerste huurders van Startup City wordt een inspirerende nieuwe faciliteit voor onder andere innovatieve startups en scale ups van de Hanzehogeschool en Rijksuniversiteit Groningen, genaamd Cube050. Cube050, de incubator van de Hanzehogeschool Groningen en Rijksuniversiteit Groningen voor startende ondernemers krijgt een plek in deze bruisende omgeving waar studenten, ondernemers en onderzoekers samenwerken.​

Ook het Marian van Os Centrum voor Ondernemerschap van de Hanzehogeschool Groningen opent op deze dag haar deuren in deze nieuwe faciliteit aan de Kadijk 2. Het Marian van Os Centrum voor Ondernemerschap richt zich op praktijkgericht onderzoek en ondernemerschap in het onderwijs. De onderzoeksthema's sluiten aan bij uitdagingen waar de regio mee te maken heeft: een krachtig mkb, human capital, digitalisering en internationalisering met een focus op de speerpunten Healthy Ageing en Energie. De Hanzehogeschool is hiermee een kennispartner voor bedrijven en zorgt voor meer een betere ondernemers in de regio.