Openbare les 'Werkgeluk, kun je dat wel maken?' › Campus Groningen

Openbare les 'Werkgeluk, kun je dat wel maken?'

Openbare les 'Werkgeluk, kun je dat wel maken?'

Openbare les 'Werkgeluk, kun je dat wel maken?'

di, 11 juni 2019
19:45 uur tot 21:00 uur
Auditorium, WA Sportcentrum, Zernikeplein 17 in Groningen

​​Hoe maakbaar is geluk? En hoe maakbaar is werkgeluk? Van wie ís werkgeluk eigenlijk? Mag en kan een werkgever zich hier eigenlijk wel mee bemoeien? Over deze vragen gaat de openbare les van de leergang Positieve Psychologie van de Hanzehogeschool door psycholoog Nancy Peeters.

Verder vertelt zij over:

  • Werkgeluk als doel en als middel
  • De relatie tussen werkgeluk en de betekeniseconomie
  • Werkgeluk in de praktijk: obstakels en oplossingen

Saai? Nee, hoor! Nancy presenteert dit in een interactieve lezing met bevlogenheid en een vleugje humor. Zij steekt u graag aan met haar passie voor geluk en positieve psychologie.

Over Nancy Peeters

Nancy Peeters is opgeleid als psycholoog. Hoe mensen het beste uit zichzelf kunnen halen en de wereld mooier maken, dat is wat haar fascineert. Ze vertaalt graag wetenschap naar de praktijk en geeft handvatten om te bouwen aan je eigen geluk en dat van een ander. Nancy schrijft en spreekt over geluk en positieve psychologie en is de auteur van 'Het geheim van geluk'. Ook heeft ze zich de laatste jaren bezig gehouden met werkgeluk en sturen op geluk door overheden. Meer informatie over haar vind je op www.nancypeeters.nl.

Leergang Positieve Psychologie

Deze openbare les is onderdeel van een lessenserie over positieve psychologie. Elk jaar is er één les ook toegankelijk voor niet-cursisten, dit jaar is dat de laatste les uit de module Positieve Psychologie@work. In deze module hebben verschillende gastdocenten de deelnemers aan deze module bijgepraat over onderwerpen als vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, bevlogenheid oftewel positieve psychologie in organisaties. Dit is de laatste module van dit studiejaar, volgend jaar starten er weer modules, onder andere over ACT, Deep Democracy, Waarderend Onderzoeken, Echt leren van fouten, Verbindende Communicatie, Transactionele Analyse enz. Kijk hiervoor meer informatie. 

Aanmelden en kosten

Je kunt zich hier aanmelden. De kosten voor de les zijn 5 euro. 

Nancy Peeters
Nancy Peeters