Open Dag RUG › Campus Groningen

Open Dag RUG

Open Dag RUG

Open Dag RUG

vr, 2 februari 2018
10:00 uur tot 17:00 uur
Centrum en Zernike Campus, Groningen

Open dag van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) voor studiekiezers die informatie willen over maximaal vier bacheloropleidingen. Welke studie sluit het best aan bij jouw interesses en toekomstplannen? In welke stad zie je jezelf wel minstens vier jaar wonen? Welke masteropleidingen kun je gaan volgen na de bachelor van je keuze? En op wat voor soort banen bereidt de opleiding voor? De Open dag van de Rijksuniversiteit Groningen helpt je een eind op weg.

Voor wie?

Heb jij je al georiënteerd via internet en brochures en heb je nu behoefte aan diepgaander informatie? Kom dan langs op de open dag. Tijdens de open dagen op vrijdag kun je maximaal vier studies bezoeken, op zaterdag drie. Daarnaast zijn er presentaties over bijvoorbeeld huisvesting, het verschil tussen hbo en wo en het studentenleven, kun je een stadswandeling maken, een studiekeuzeworkshop volgen en informatie verzamelen op diverse informatiemarkten. De voorlichting vindt zoveel mogelijk plaats in de gebouwen van de studies zelf, verspreid over de hele stad. Het programma is op elke open dag hetzelfde. Ben je al naar een open dag van een opleiding geweest, dan is een bezoek aan Een dag student of deelname aan een webklas een logische vervolgstap.

Aanmelden verplicht

Je kunt je vanaf 1 januari 2018 aanmelden voor de Open dag van 2 februari 2018. Kies de presentaties die je wilt bezoeken en stel online je eigen dagprogramma samen. Je krijgt je toegangsbewijzen dan automatisch toegestuurd. Bekijk de plattegrond in het aanmeldsysteem en plan je route goed. Zo voorkom je dat je veel heen en weer moet reizen.