Meet your Future › Campus Groningen

Meet your Future

Meet your Future

Meet your Future

do, 17 mei 2018
13:30 uur tot 17:00 uur

De gemeente Groningen organiseert op 17 mei 2018 het kennismakingsevent ‘Meet your Future’ in DOT Groningen. Hier worden verschillende studentenvereniging (HBO en WO) in contact gebracht met het lokale bedrijfsleven. Zo leren bedrijven het talent van de toekomst kennen en studenten hun potentiële werkgevers.

Spectaculaire groei werkgelegenheid

Groningen is dé plek waar de toekomst wordt vormgegeven. Natuurlijk als vooraanstaande studenten- en kennisstad, maar ook op het gebied van werk. Doordat onderwijs en bedrijfsleven hier veel samenwerken leidt dit tot veelbelovende innovaties, cross-overs en groei. Niet voor niets werd deze week bekend dat in Groningen de werkgelegenheid spectaculair groeit en hiermee zelfs landelijk koploper is.

Programma

13:30-14:00  Inloop
14:00-14:15  Opening wethouder Joost van Keulen
14:15-14:45  Gastspreker Mark Vletter - Voys
14:45-17:00  Netwerkplein*

*Tijdens het netwerkplein kunnen besturen van studieverenigingen en de bedrijven met elkaar in gesprek gaan; bedrijven kunnen zichzelf presenteren, en samen kan er gekeken worden als er een match is tussen het bedrijf en de studievereniging. Dit kan de start zijn van verdere activiteiten die onderling opgezet kunnen worden in de toekomst - waar uiteindelijk vacatures vervuld kunnen worden door het talent dat Groningen heeft! 

Aanwezige bedrijven

Nu al bevestigd: AVEBE, Belastingdienst, Bioclear Earth, CareerUp, Centric, Defensie, DUO, Dutchchain, ESKA, Fit for Finance, Fotofabriek, Frank, Founded in Groningen, Heuvelman Ibis, HTG, IBM, IKEA, Lentis, Lytz, Martini hotel group, MediaCT, Mr Chadd, New Nexus, Nijburg, PRA HS, RDW, RIG, Simplicate, the Factor.e, TKP Pensioen, Traffic4U, Waterbedrijf Groningen en Young Capital.