Lopen voor je lunch › Campus Groningen

Lopen voor je lunch

Lopen voor je lunch

Lopen voor je lunch

ma, 5 maart 2018 t/m vr, 9 maart 2018
12:00 uur tot 12:30 uur
Zernike Campus, Groningen

Volgende week vindt er iedere dag - van maandag tot vrijdag - twee keer per dag een lunch walk plaats. Van 12.00-12.30 uur en van 13.00-13.30 uur kun je op de Zernike Campus aansluiten bij een gezonde lunch walk. Neem hiervoor je eigen lunch mee en je krijgt een healthy snack van de organisatie! Iedere dag kun je meedoen en start je vanaf een andere locatie. Daarnaast is er iedere dag weer een nieuwe verrassende route. 

Maandag - 5 Maart

De deelnemers ontmoeten elkaar voor de lunch walk bij het ACLO Sportcentrum. Daarna wandelen ze samen over de campus om te bekijken hoe de campus eruit ziet vanuit 'birds-eye' perspectief. Begeleid door de lunch walk begeleiders loopt men naar het hoogste gebouw van de Zernike Campus Groningen. Om bij dat hoogste punt te komen worden de deelnemers uitgedaagd om de trap te nemen en het prachtige uitzicht te bewonderen en lunch te nuttigen. 

(Starttijd: 12.00 en 13.00 uur)
(Start: ACLO Sportcentrum, Blauwborgje 16)

Dinsdag - 6 Maart

De deelnemers ontmoeten elkaar voor de lunch walk tussen het Willem Alexander Sportcentrum en het Marie Kamhuisborg. Tijdens de lunch walk wordt de Zernike Campus ontdekt en wat de functie is van alle unieke gebouwen op de campus. Bevraagd en begeleid door de lunch walk begeleiders loopt men 850 meter tot de finish van de lunch walk.

(Starttijd: 12.00 en 13.00 uur)
(Start: Tussen WA Sportcentrum en Marie Kamphuisborg)


 

Woensdag - 7 Maart

De deelnemers starten de lunch walk bij het eerste voetbalveld van de 'Knickerbockers' voetbalclub. Tijdens deze walk kan men ontdekken hoeveel verschillende sportvelden de Zernike Campus Groningen heeft. Tijdens deze walk leg je 1000 meter af voordat je finisht bij de Van Olsttoren om te genieten van je lunch.

(Starttijd: 12.00 en 13.00 uur)
(Start: Voetbalveld Knickerbockers voetbalclub, Blauwborgje 13)

Donderdag - 8 Maart

De ontmoetingsplek voor deze lunch walk is weer tussen het Willem Alexander Sportcentrum en het Marie Kamphuisborg. Gezamenlijk lopen de deelnemers naar de 'andere kant' van de Campus, waar een groot gedeelte van de bedrijven zitten en nieuwe gebouwen de grond uit rijzen. De deelnemers worden uitgedaagd om 1600 meter te lopen voor de finish bij het Van DoorenVeste, waar men welverdiend van de lunch kan genieten.

(Starttijd: 12.00 en 13.00 uur)
(Start: Tussen WA Sportcentrum en Marie Kamphuisborg)


 

Vrijdag - 9 Maart

Door onverwachte omstandigheden zijn er vrijdag geen lunchwalks. De organisatie moedigt iedereen aan om zelf te gaan wandelen tijdens de lunch. Graag tot ziens bij een van onze volgende events!