Lezing 'Ondernemen en IT' › Campus Groningen

Lezing 'Ondernemen en IT'

Lezing 'Ondernemen en IT'

Lezing 'Ondernemen en IT'

di, 9 oktober 2018
18:00 uur tot 21:00 uur
Zernikeplein 11 in Groningen, ruimte D2.08

Op dinsdag 9 oktober komen online ondernemers Johan Tillema, Marco de Jong en Ben Woldring langs bij de Hanzehogeschool om meer te vertellen over hun ervaringen met ondernemerschap en IT. Deze lezing wordt georganiseerd door studievereniging RealTime en is gratis toegankelijk.

Oprichters

Johan Tillema, Marco de Jong en Ben Woldering geven hun visie op ondernemen. Wat hebben de drie gemeen? Ze zijn allen oprichter van een bekend softwarebedrijf uit Stad en Ommeland.

Johan Tillema is de CEO van Quintor, een softwarebedrijf met meer dan 150 medewerkers op locaties door het hele land. Wat ooit begon in Groningen in oktober 2005, is uitgegroeid tot een softwarebedrijf met gerenommeerde klanten als Dienst Uitvoering Onderwijs en ING.

Marco de Jong is de voormalige directeur van softwarebedrijf theFactor.e. Hij is nu de fund-manager van G-Force Capital, een organisatie die zich bezighoudt met het financieel ondersteunen van digitale (IT) startups in Groningen. Verder is hij medeoprichter van de Noordelijke Online Ondernemers, een groep van gevestigde online ondernemingen in Noord-Nederland.

Ben Woldring is CEO van Bencom. Ben heeft z'n drukke agenda vrij gemaakt om te vertellen over ondernemen. Ben begon op zijn dertiende met de website bellen.com. Wat begon als een schoolopdracht, is uitgegroeid tot een groot succes en vormde de basis voor de vele ideeën en andere bedrijven van Ben.