Lezing: De Chemie van Geluk › Campus Groningen

Lezing: De Chemie van Geluk

Lezing: De Chemie van Geluk

Lezing: De Chemie van Geluk

di, 22 mei 2018
20:00 uur tot 21:15 uur
Willem-Alexander Sportcentrum, Zernikeplein 17, Groningen

Erik Schoppen laat zien dat onze hersenen niet alleen een fascinerende verzameling organische structuren zijn, maar ook de generator van onze geluksgevoelens. Deze lezing toont een tipje van de sluier over hoe deze structuren in ons brein werken en hoe deze kunnen bijdragen aan het verkrijgen van balans, welzijn en geluk.

Aanmelden

De openbare les/lezing is een onderdeel van de Leergang Positieve Psychologie. De prijs voor de lezing is € 3,50 per deelnemer. Er kunnen zich maximaal 160 deelnemers aanmelden. Na de aanmelding en betaling ontvangt u een mail die dient als toegangsbewijs voor de lezing. Meld u hier aan.

Over Eric Schoppen

Drs. Erik Schoppen (1968) is een veelgevraagd spreker over het brein, vertrouwen, leiderschap, gedrag, welzijn en geluk. Al meer dan 20 jaar houdt hij zich als merkexpert, neurowetenschapper en gedragsonderzoeker bezig met innovatie, branding, design en menselijk gedrag in de reële en virtuele wereld. Hij doet als PhD candidate/ researcher onderzoek naar duurzaam (merk)vertrouwen in het brein aan de Rijksuniversiteit Groningen en doceert brand & designmanagement, UX, gedragspsychologie en neuroscience aan de Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen. Verder is hij medeauteur van de bestseller Strategisch merkenmanagement (2015) en verschijnt dit jaar zijn nieuwe boek Build Bridge Bond – Toekomstbestendig merkvertrouwen bouwen. Zijn belangrijkste missie is het promoten van toekomstgericht duurzaam merkdenken, vertrouwen, leiderschap en (werk)geluk, omdat dit mensen en ondernemingen motiveert hun gedrag te veranderen en positiever naar de toekomst te kijken. Voor meer informatie over zijn lezingen en onderzoek bezoek www.erikschoppen.com