Let's Gro Festival › Campus Groningen

Let's Gro Festival

Let's Gro Festival

Let's Gro Festival

wo, 1 november 2017 t/m za, 4 november 2017

Het is alweer het vijfde jaar voor Let’s Gro; hét festival over de toekomst van Groningen. Voor en door Groningers. Vier dagen lang, van 1 tot en met 4 november, bruist Stad van boeiende activiteiten, workshops en inspirerende talks.

Op 1, 2, 3 en 4 november gaat Let’s Gro weer helemaal los; de hele stad wordt ondergedompeld in de toekomst van Groningen. Met heel veel sprekers, initiatiefnemers en events. En allemaal voor en door stadjers die zich buigen over de dynamiek, vernieuwing en het heruitvinden van dé hoofdstad van Noord-Nederland. Het festival is vol met goede gesprekken, leerzame bijeenkomsten, interactief debat, ongeëvenaarde gastvrijheid, gezelligheid en inspiratie. Hiermee is Lets’Gro de plek om contacten te leggen, je met ideeën te voeden en je horizon te verbreden in de fysieke en digitale wereld.

Groningen is méér dan rust&ruimte
Echte Groningers weten het natuurlijk allang, maar er is hier in het noorden meer te halen dan alleen rust, ruimte en gas. Met Let’s Gro wil Groningen laten zien dat de voortrekkersrol op het gebied van online ICT, economie en sociale innovaties alles behalve gelogen is. Op en rond de Grote Markt wordt tijdens het festival de stad en wereld van morgen ontdekt. Want de toekomst komt steeds dichterbij.

Jubileum
Vijf jaar Let’s Gro laat de organisatie niet ongemerkt voorbij gaan. Er zijn veel mooie ideeën en plannen aangeleverd door stadjes. Ontmoet hen tijdens het festival, ga in gesprek en laat je inspireren! Ook zijn er dit jubileumjaar een aantal specials.

Programma
Let’s Gro is leuk en de toegang is helemaal gratis. Het festival heeft net als voorgaande jaren weer een bomvol programma, dat plaatsvindt op verschillende locaties in de stad. Benieuwd? Check de website: www.letsgro.nl.