Lancering Charge Your Brainzzz › Campus Groningen

Lancering Charge Your Brainzzz

Lancering Charge Your Brainzzz

Lancering Charge Your Brainzzz

Lancering Charge Your Brainzzz

wo, 27 september 2017
15:00 uur tot 17:00 uur
CORPUS Congress Centre, Willem Einthovenstraat 1, 2342 BH Oegstgeest

We brengen een groot deel van ons leven slapend door. En dat is niet voor niets. Slaap is belangrijk voor ons dagelijks functioneren. Veel jongeren hebben echter last van slaaptekort. Onder invloed van hormonen, door een veranderende sociale omgeving of bijvoorbeeld door langdurig smartphonegebruik. Chronisch slaaptekort kan leiden tot talloze problemen zoals slechte leerprestaties, depressieve stemming en gedragsproblemen

Lespakket Charge Your Brainzzz

Samen met de Hersenstichting ontwikkelt Chrono@Work, een spin-off van de Rijksuniversiteit Groningen, daarom een lespakket over slapen voor middelbare scholieren. Dit lespakket, getiteld Charge Your Brainzzz, bestaande uit animaties, activerende werkvormen en een innovatieve serious game, wordt officieel gelanceerd bij CORPUS in Leiden. Met dit lespakket wil de Hersenstichting jongeren informeren over het belang van slaap voor gezonde hersenen en hen stimuleren hun eigen slaapgedrag te verbeteren.

Lancering 27 september

Op woensdag 27 september, in de week van de biologie, zal het lespakket officieel worden gelanceerd en biedt Chrono@work een docentenworkshop aan om u direct zelf het lespakket te laten ervaren. Docenten en andere geïnteresseerden zijn hierbij van harte welkom. Voorafgaand aan de workshop kunt u De reis door de mens bezoeken. We sluiten af met een gezellige borrel.

Aanmelden

Aanmelden is gratis, maar verplicht. U kunt een e-mail sturen naar info@hersenstichting.nl.