Kickoff Clean Campagne › Campus Groningen

Kickoff Clean Campagne

Kickoff Clean Campagne

Kickoff Clean Campagne

do, 27 september 2018
14:30 uur tot 00:00 uur
Energy Barn, Zernikelaan 17, Groningen

Groningse ondernemingen die vallen onder de energiebesparingsverplichting uit de Wet milieubeheer, kunnen zich donderdag 27 september uitvoerig laten informeren over alle isolatiemogelijkheden en financieringsmogelijkheden daarvoor. Dat kan tijdens de ‘Kickoff’ van de zogenaamde Clean Campagne op donderdag 27 september in de EnergyBarn bij EnTranCe op de Zernike Campus in Groningen.

Clean Campagne

Om bedrijven met raad en daad terzijde te staan, is er in Groningen een zogenaamde ‘Clean Campagne’ in het leven geroepen. Deze wordt gecoördineerd door de Natuur en Milieufederatie Groningen (NMG). 

Verbruikt uw bedrijf meer dan 50.000 kWh of 25.000 m3 gas, dan valt u onder de Wet milieubeheer. Als uw bedrijf valt onder de energiebesparingsverplichting uit de Wet Milieubeheer, dan heeft u hierover mogelijk al een brief ontvangen of ontvangt u deze binnenkort. Hierin wordt u geïnformeerd over wat de verplichting voor u inhoudt. De Natuur en Milieufederatie Groningen (NMG) biedt bedrijven de mogelijkheid het optimale uit deze situatie te halen door mee te doen met de Clean Campagne.

 

Programma

Tijdens de Kickoff daarvan op donderdag 27 september vertellen de organisatoren u alles over de wetgeving, toezicht en handhaving en over wat de Clean Campagne hierin voor ú kan betekenen. Voor het gehele programma, klik hier.