Kei week › Campus Groningen

Kei week

Kei week

Kei week

ma, 14 augustus 2017 t/m vr, 18 augustus 2017

De KEI-week is de algemene introductieweek voor alle aankomende eerstejaars- en doorstroomstudenten van de Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Verloskundige Academie Groningen en Stenden Hogeschool. Deze week is de perfecte gelegenheid om de stad met al haar mogelijkheden te leren kennen en zo alle aspecten van het studentenleven te ontdekken. Jij als eerstejaars student, de KEI-loper, bent hierbij natuurlijk het allerbelangrijkste. Tijdens de KEI-week 2017 staat alles in het teken van het leren kennen van medestudenten en je nieuwe studiestad in al haar glorie. Er gaat immers niets boven Groningen!

De KEI-week vindt in 2017 plaats van maandag 14 t/m vrijdag 18 augustus. In deze week word je met ongeveer 15 andere eerstejaars studenten in een KEI-groepje ingedeeld, waarmee je de verschillende activiteiten en evenementen gaat bezoeken. Dit varieert van informatieve evenementen over de RUG en de Hanzehogeschool, een evenement waarbij verschillende (sport)verenigingen zich presenteren tot cabaret en knallende feesten. Het programma is heel divers en bevat voor ieder wat wils. Tijdens de KEI-week mag je alle evenementen bezoeken die jou leuk en interessant lijken, maar niets is verplicht. Wil je meer weten over wat deze week? Lees dan de pagina Wat is de KEI-week? op de website van de organisatie.

De KEI-week is een fantastische week waarin je kennis maakt met alle facetten van het studentenleven. Het is dan ook hét begin van je studententijd in Groningen waar voor iedereen wat te vinden is, of je nu Groninger, Fries, Brabander, of internationale student bent! Na deze week ben je helemaal wegwijs in Groningen!

Dus maak je samen met 5.000 andere studenten deel uit van de leukste week van je studententijd? Kijk voor meer informatie op de website van de organisatie.