Healthy Ageing Week 2019 › Campus Groningen

Healthy Ageing Week 2019

Healthy Ageing Week 2019

Healthy Ageing Week 2019

vr, 4 oktober 2019 t/m zo, 13 oktober 2019
Diverse locaties provincie Groningen

Mentale gezondheid is van 4 tot en met 13 oktober 2019 het thema van de Healthy Ageing Week. Ga mee op reis door stad en ommeland, ontdek wat mentale gezondheid inhoudt, waarom het zo belangrijk is en wat we kunnen doen om goed voor geest én lichaam te zorgen.

Tijdens deze week vinden er door de hele provincie Groningen diverse activiteiten plaats. Ook op de Healthy Ageing Campus kun je aan diverse activiteiten deelnemen. Doe bijvoorbeeld mee met de Campus Daily Mile!

Campus Daily Mile

Lunchwandelen en de Healthy Ageing Campus ontdekken? Doe dan mee aan de Campus Daily Mile tijdens de Healthy Ageing Week in oktober. Van maandag 7 oktober t/m donderdag 10 oktober vindt er iedere dag tussen 12.00 en 13.00 uur een lunchwandeling van 1 mijl plaats. Vier dagen lang, iedere dag één mijl lunchwandelen, als warming up voor de 4 Mijl van Groningen! Iedere lunchwandeling staat in het teken van een healthy ageing thema, en tijdens iedere wandeling komt een bedrijf, onderzoeker en/of initiatief aan het woord om iets te vertellen over de toekomst van gezondheid. De deelnemers krijgen tijdens de lunchwandeling ook een healthy versnapering voor onderweg. Meedoen is gratis! Houdt het programma van de Healthy Ageing Week in de gaten voor meer informatie.