Symposium: Technologische ontwikkelingen in Zorg en Welzijn › Campus Groningen

Symposium: Technologische ontwikkelingen in Zorg en Welzijn

Symposium: Technologische ontwikkelingen in Zorg en Welzijn

Symposium: Technologische ontwikkelingen in Zorg en Welzijn

do, 14 november 2019
11:30 uur tot 18:00 uur
Health Hub Roden

Werk jij bij een zorg-, welzijns-, of kennisinstelling en wil je meer weten over het gebruik en de mogelijkheden van digitale innovatie? Ben je een ondernemer en ontwikkel je digitale innovaties? Dan staan jullie allemaal voor dezelfde uitdaging: het succesvol implementeren van technologische vernieuwingen.

Het domein van zorg en welzijn verandert sterk onder de invloed van maatschappelijke ontwikkelingen en digitalisering zoals elektronische patiëntendossiers, beeldzorg, VR en robotisering. Technisch kan er al heel veel, de implementatie blijft vaak achter. Tijdens ons symposium gaan we in op de vraag hoe dit kan en op welke manier we een bijdrage kunnen leveren aan dit innovatieproces?

Het Centre of Expertise Healthy Ageing organiseert in samenwerking met het dHealth Lab en Health Hub Roden een symposium over de Technologische ontwikkelingen in Zorg en Welzijn.

Het programma is interprofessioneel en multidisciplinair. Je leert en ervaart van en met elkaar: professional in zorg en welzijn, student, mkb’er, docent(onderzoeker), bestuurder. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten, ideeën en waardevolle nieuwe contacten.

 

Aanmelden

Aanmelden voor het symposium kan via deze link.

Meld je aan door te klikken op 'Registreer' en kies 'Algemene toegang'. Daarnaast kies je twee kennissesies uit. Voor ronde 1 kies je een sessie uit de nummers 1 tot en met 6. Voor ronde 2 kies je een sessie uit de nummers 7 tot en met 11. Voor vragen over het symposium of aanmelden kun je mailen naar healthyageing@org.hanze.nl.