Hanze Collegetour met Ellie Lust › Campus Groningen

Hanze Collegetour met Ellie Lust

Hanze Collegetour met Ellie Lust

Hanze Collegetour met Ellie Lust

do, 24 mei 2018
15:30 uur tot 18:00 uur
Campus auditorium Zernikeplein 11 of Atrium Zernikeplein 7, Groningen

​In het kader van de lustrumactiviteiten voor het goede doel organiseert het Facilitair Bedrijf van de Hanzehogeschool een Hanze collegetour met politiewoordvoerder Ellie Lust. Kosten entree: 5 euro. De opbrengst gaat naar de Stichting Leergeld. Voertaal is Nederlands.

Over Ellie Lust

Ellie Lust is in 1966 geboren in Amsterdam en weet van jongs af aan dat ze het politievak in wil. Naast haar opleiding en werk als politieagent is ze in die tijd ook topsporter. Ellie heeft 12 jaar op het hoogste niveau gevolleybald en in het Nederlands team gespeeld.

Na ruim twintig jaar als politievrouw op straat te hebben gewerkt op verschillende bureaus in Amsterdam is Ellie nu ruim tien jaar werkzaam als woordvoerder bij bureau communicatie van de Amsterdamse politie. Ook is zij voorzitter van het politienetwerk Roze in Blauw (LHBT netwerk).

In 2005 leert Nederland Ellie Lust kennen wanneer zij haar opwachting maakt in AVRO's Opsporing Verzocht. In 2016 is Ellie deelnemer in het programma Wie is de Mol? waar ze het begrip etherdiscipline lanceert. Verder krijgt Ellie in 2018 een eigen TV programma: Ellie op Patrouille dat vanaf 27 februari wordt uitgezonden op NPO1 door de AVROTROS.