Gezonde lunches Healthy Ageing Week › Campus Groningen

Gezonde lunches Healthy Ageing Week

Gezonde lunches Healthy Ageing Week

Gezonde lunches Healthy Ageing Week

ma, 8 oktober 2018 t/m zo, 14 oktober 2018
Zernike- en Healthy Ageing Campus

Gezonde lunches! Samen met verschillende kantines, lunchrooms, eetcafé's en foodtrucks op Campus Groningen (locatie Healthy Ageing en Zernike Campus) zijn er speciale 'healthy lunchdeals' samengesteld. Deze gezonde lunches zijn te verkrijgen tijdens de Healthy Ageing Week 2018. Scoor bijvoorbeeld bij Wadapartja Campus een lekkere sandwich met speciaal sapje, of bij Brasserie Zernike een gezonde boerenkoolsoep (SUPERFOOD!). Ook kun je gaan voor een quinoa salade bij Grandcafé UMCG of een 'fruitbowl' bij eetcafé de Buurvrouw. 'Download hiernaast de afbeelding voor het volledige aanbod tijdens de Healthy Ageing Week.


 

Healthy Ageing initiatieven op de kaart!

We worden steeds ouder. Goed nieuws natuurlijk! Maar dat vraagt ook om nieuwe, slimme oplossingen, waardoor de kwaliteit van leven ook prettig blijft. En we moeten maatschappelijke lasten voor de gezondheidszorg minimaliseren. Campus Groningen is de plek waar we werken aan innovatie en onderzoek rond gezond en actief ouder worden; en dat zie je overal terug komen. Samen bouwen we aan een omgeving die gezondheid stimuleert. Van bewegen en voeding tot een gezonde omgeving, zingeving en sociale samenhang.

Om een aantal van de gezonde initiatieven inzichtelijk te maken op Campus Groningen, is onderstaande plattegrond gemaakt. Ben je benieuwd? Download dan de kaart of kom langs op één van de Campus locaties om het zelf te ontdekken.