Founder Talks: Bart van den Berg & Marco de Jong › Campus Groningen

Founder Talks: Bart van den Berg & Marco de Jong

Founder Talks: Bart van den Berg & Marco de Jong

Founder Talks: Bart van den Berg & Marco de Jong

di, 22 mei 2018
19:30 uur tot 22:00 uur
Groninger Forum, Hereplein 73, 9711 GD Groningen

De wereld verbeteren en veroveren met medische technologie - Bart van den Berg CEO van het Groningse Diagnoptics heeft een apparaat ontwikkeld waarmee huisartsen diabetes kunnen detecteren in 12 seconden. Uitgebreid en peperduur labaratoriumonderzoek is daardoor niet meer nodig. Revolutionair... maar toch is het geen garantie voor succes. Hoe doe je dat nou, in de medische wereld een voet tussen de deur krijgen? En wat doe je als dan vanuit een onverwachte hoek ineens een concurrent komt. Van den Berg vertelt over geduld hebben, de juiste investeerders kiezen, jezelf vercommercialiseren en belangrijke keuzes maken.

Neem een kijkje in de keuken van een serial entrepreneur en investeerder: Marco de Jong, is meer dan 'opperhoofd' bij creatief digitaal bureau theFactor.e. Als oprichter van de Noordelijke Online Ondernemers (NOO) en Grow Ventures, verbindt en financiert De Jong kleine en grote internetondernemers in Groningen en omstreken. Ook is hij nu investeerder met zijn eigen Venture Capital fonds G - Force. Als ondernemer en investeerder, waar let hij nu op?

In de vijfde Founder Talks, maken we met hem de balans op: hoe gaat het met de ICT-sector in onze provincie? Hoe komen 'we' aan geschikt personeel, welke fouten mogen we niet meer maken en... hoe moeten wij, als Groningse ondernemers, groeien?

Wat is Founder Talks?

Founder Talks is dé talkshow waarin je inspirerende verhalen van Noordelijke ondernemers hoort. RTV Noord-journalist Bart Breij en de zaal ondervragen net zo lang door tot we tot de kern komen. Geinspireerd op College tour, voor ondernemende mensen in Noord Nederland.

Aanmelden

Het evenement is gratis toegankelijk. Aanmelden kan direct via deze link