Founder Talks 8: Je onderneemt pas als.. › Campus Groningen

Founder Talks 8: Je onderneemt pas als..

Founder Talks 8: Je onderneemt pas als..

Founder Talks 8: Je onderneemt pas als..

Founder Talks 8: Je onderneemt pas als..

di, 26 maart 2019
19:30 uur tot 22:00 uur
Groninger Forum, Hereplein 73, Groningen

Dinsdag 26 maart om 19.30 uur is het zover: de achtste editie van de ondernemerstalkshow Founder Talks. In deze editie: twee ondernemers voor wie het spannende tijden zijn.

Zo hebben we het verhaal van bierbrouwerij Martinus.
Albert-Jan Swierstra durfde net voor zijn pensioensleeftijd zijn business over een totaal andere boeg te gooien. Hij gooide zijn eigen drukkerij om tot een bierbrouwerij verstopt in hartje stad.
Hoe is het om (zo laat nog) een nieuw bedrijf te beginnen, ook nog met je eigen zoon en vrouw? Maar vooral: hoe gaat Martinus overleven tussen de zo'n 300 (!) Nederlandse speciaalbierbrouwers die de afgelopen tijd zijn opgekomen? Geen makkelijke missie, weet hij zelf ook.

 

Aanmelden

Twee inspirerende ondernemersverhalen, een band en natuurlijk de gezellige borrel achteraf op de achtste editie van Founder Talks. Met Business, Band en een Borrel.
Gratis kaarten zijn te bemachtigen via Founder Talks. Tot dan!

En: het verhaal van Maurits Tepper.
Maurits is eigenaar van het bedrijf Reijnen Sealing, met tientallen medewerkers. Maar: daar besteedt hij slechts één uur per week aan. De rest van de tijd is hij bezig met zijn droom achterna gaan: op een zo duurzaam mogelijke manier boeren bij de Eytemaheert.
Hij houdt eigenhandig het Groningse Blaarkop-koeienras in stand, en die voedt hij niet met rommel van over de hele wereld, maar gewóón gezond met gras van de Onlanden - dat hij ook nog zelf in natuurbeheer heeft.
De ideale gedroomde duurzame boer van de politiek en lobby dus? Integendeel. Tepper moet strijden om zijn bedrijf in leven te houden. Tot gesprekken met de staatssecretaris aan toe. Voor hem hoort het erbij, want: 'Je onderneemt pas... als je ergens tegenaan schuurt.'