Finale EBG Pitch › Campus Groningen

Finale EBG Pitch

Finale EBG Pitch

Finale EBG Pitch

wo, 21 februari 2018
14:00 uur tot 15:15 uur
Boerderij De Diek’n in Zeerijp

Met EBG Pitch biedt de Economic Board Groningen (EBG) ondernemers met een goed idee (letterlijk) een podium. Deze keer staat het pitchevenement in het teken van ondernemers die goede ideeën hebben op het gebied van Recreatie & Toerisme.  Van alle aanmeldingen mogen uiteindelijk drie ondernemers hun idee presenteren tijdens de finale van EBG Pitch op 21 februari 2018.

De drie finalisten krijgen de mogelijkheid om het publiek te bewegen en te inspireren om op hun idee te stemmen, erin te investeren of een donatie te doen. Wil je erbij zijn? En bepalen wie er met € 20.000 vandaar gaat? Meld je dan nu (gratis) aan.

Programma

Elke finalist krijgt de tijd om kort zijn of haar idee te presenteren. Daarna kunnen het publiek en de jury vragen stellen aan de pitchers (en vice versa) om vervolgens te bepalen wie er met de fantastische geldprijs van € 20.000 vandoor gaat. EBG Pitch is een interactief evenement en biedt de deelnemers publiciteit, sympathisanten, klanten, ambassadeurs, financiering en de nodige (netwerk)ingangen! En niemand gaat met lege handen naar huis want alle deelnemers kunnen advies krijgen bij de verdere ontwikkeling van hun businessplan.