EBG Pitch - Bouw en Innovatie › Campus Groningen

EBG Pitch - Bouw en Innovatie

EBG Pitch - Bouw en Innovatie

EBG Pitch - Bouw en Innovatie

za, 30 juni 2018
15:30 uur tot 17:00 uur
Energy Barn, Zernike Campus Groningen

Op zaterdag 30 juni vindt de vierde editie van de EBG Pitch plaats. Deze keer staat het evenement in het teken van ondernemers die interessante ideeën hebben op het gebied van Bouw en Innovatie. Samen met BuildinG organiseert Economic Board Groningen deze Pitch tijdens Thoes, hét evenement waar bouw en bewoners elkaar ontmoeten. Rond 15:30 uur vindt de finale plaats.

Dé bouwoplossing voor een toekomstbestendig Groningen!

Groningen klaarstomen voor de toekomst: woningen moeten worden versterkt, schade als gevolg van de bevingen moet worden hersteld. En als er een woning wordt aangepakt, dan is het logisch om direct te kijken naar mogelijkheden op het gebied van energiebesparing en verduurzaming of naar het levensloopgeschikt maken van een woning. Voor de EBG Pitch zoeken wij innovatieve ideeën voor praktische en bewonersvriendelijke bouwoplossingen. Technieken of methoden die bijdragen aan vermindering van overlast en waarde toevoegen aan de woning en het ‘thuisgevoel’. Kortom, wij zoeken dé bouwoplossing voor een toekomstbestendig Groningen!

Aanmelden

Heb jij een mkb-bedrijf of startup (ook studenten!)? Ben je gevestigd of ga je je vestigen in de EBG regio of wil je hier jouw idee uitvoeren? Kan jouw idee of businessplan op korte termijn uitgevoerd worden en is het gericht op de particuliere woningeigenaar in het gebied? Meld je dan aan voor EBG Pitch – Bouw en Innovatie en wie weet maak jij kans op € 20.000!

Meedoen? Aanmelden kan tot 31 mei via https://www.economicboardgroningen.nl/ebgpitch

Na je aanmelding

Zien wij iets in jouw idee? Dan krijg je van ons een uitnodiging voor de selectiedag op 5 juni. Hier presenteer je jouw idee aan onze selectiecommissie. Zij kiezen de drie ondernemers met de beste ideeën die live mogen pitchen op 30 juni aan de vakjury, bestaande uit Suzan Wierenga (KAW), Annemarie Heite (Hanzehogeschool Groningen) en Roel de Jong (abtWassenaar). Tijdens de finale krijg je de mogelijkheid om het publiek te bewegen en te inspireren om op jouw idee te stemmen, erin te investeren of een donatie te doen. Voorafgaand aan het event bieden wij je de begeleiding die je nodig hebt om jouw idee zo goed mogelijk te presenteren.

Hoe werkt EBG Pitch?
EBG Pitch vindt plaats op 30 juni 2018 tijdens Thoes, bij de Energy Barn op Zernike Campus Groningen. Daar bepaalt het publiek samen met de vakjury wie er met € 20.000 euro naar huis gaat. Elke finalist krijgt de tijd om kort zijn of haar idee te presenteren. Daarna kunnen het publiek en de jury vragen stellen aan de pitchers en vice versa. EBG Pitch is een interactief evenement en biedt jou als deelnemer publiciteit, sympathisanten, klanten, ambassadeurs, financiering en de nodige (netwerk)ingangen! En niemand gaat met lege handen naar huis, alle deelnemers kunnen advies krijgen bij de verdere ontwikkeling van hun businessplan.